Polvituet


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
Polvituki, jossa metallikiskot ja polysentriset nivelet. Säädettävät liikerajoitukset. Silikonirengas polvilumpion ympärillä. Kiristys 4:llä tarranauhalla. Polvitaipeen joustomateriaali vähentää hiertymiä ja parantaa käyttömukavuutta. Käytetty urheilussa mm. leikkausten jälkeiseen tuentaan.
495,00
Elastinen tuki, jossa silikonirengas polvilumpion ympärillä. Polvitaipeen joustomateriaali ehkäisee hiertymiä ja parantaa käyttömukavuutta.
74,00
Osgood Schlatter polvituki, jossa U-muotoisen säädettävän silikonirenkaan ja erillisen silikonityynyn avulla tuetaan polvilumpiota niin että kipu ja paine sääriluun yläosassa ja polvijänteessä helpottavat. Polvitaipeen joustomateriaali ehkäisee hiertymiä ja parantaa käyttömukavuutta.
110,00
Polvituki, jossa polvilumpion tuentaa voidaan säätää puoliympyrän muotoisen, säädettävän silikonirenkaan avulla. Polvitaipeen joustomateriaali ehkäisee hiertymiä ja parantaa käyttömukavuutta.
110,00
Polvituki, jossa nivelletyt metallituet. Metallituet voidaan muotoilla haluttuun muotoon. Silikonirengas polvilumpion ympärillä. Tarranauhakiristys tuen ylä- ja alaosassa. Polvitaipeessa joustomateriaali, joka ehkäisee hiertymiä ja parantaa käyttömukavuutta.
123,00